Zinkwerker in de regio Rotterdam, Delft, Rijswijk, Den Haag, Voorburg en Zoetermeer e.o.

En van oudsher bewezen duurzaam materiaal wat uw pand een traditioneel authentieke uitstraling geeft.

Dit traditionele ambachtswerk zal zelden bij de renovatie van uw (kantoor)pand ontbreken. Eenmaal goed aangebracht is lood en zink een materiaal dat bewezen meer dan 50 jaar dienst kan doen als waterkerend materiaal in bijvoorbeeld dakgoten, deklijsten of zelfs complete roefen of felsdaken.

Wat ook mooi is: indien uw oude lood of zink versleten is kan dit weer gerecycled worden om daarna opnieuw gebruikt te worden. Dat is nog eens duurzaam!

De oude Romeinen gebruikten al loden waterpijpleidingen welke ruim 2000 jaar later nog steeds intact zijn! Met de juiste technieken en gereedschappen is lood in allerlei vormen te ‘drijven’ en daarom een favoriet gebruikt bouwmateriaal om lastige details waterdicht te maken.

Ook zink heeft al een lange geschiedenis en wordt al eeuwen lang toegepast op daken, dakgoten en andere afdichtingen. Anno nu kunt u van de expertise en het vakmanschap van Lucien Zinkwerk gebruik maken om ook deze materialen op uw pand weer in perfecte staat te krijgen!

Zinkwerker maakt mooie producten van zink Lucien

Over lood- en zinkwerk

U kunt bij Lucien Zinkwerk terecht voor verschillende details op of aan uw (kantoor)pand. Denk hierbij aan:
    •    zinken dakgoten;
    •    zinken deklijsten;
    •    zinken dak- of gevelbekleding;
    •    loden nokafwerking;
    •    loodslabben.

Naast zink-, lood- en koperwerkzaamheden kan ons bedrijf ook daklekkages verhelpen aan uw bitumen dakbedekking. Wij zijn de dakspecialist in de regio Rotterdam, Delft, Rijswijk, Den Haag, Voorburg en Zoetermeer e.o.

Zink-, lood- en koperwerk

Kwalitatieve dak- of gevelbekleding, dakkapellen, dakdelen, (dak)goten, deklijsten, loodloketten, roeven en meer...

Dakreparaties

De aanpak van beginnende lekkages is vaak eenvoudig alleen is het wel raadzaam om dit door een specialist uit te laten voeren.

Offerte aanvragen

Vraag online meer informatie of een offerte aan voor een project. Lucien Zinkwerk staat voor u klaar. Neem gerust contact met mij op.

Lood- en zinkwerk offerte nodig?

Uw zink-, lood- en koperwerk zo snel mogelijk plaatsen of laten repareren én vooraf een offerte ontvangen? Dat is geen probleem en handig want dan weet u direct waar u aan toe bent. Vul hieronder uw gegevens in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Aanhef*
De heer
Mevrouw
Werkzaamheden*
Vervanging
Reparatie/onderhoud
Overig
Lucien Zinkwerk Delft logo RGB

Zinkwerker Lucien Schutte is de onbetwiste specialist als het gaat om het afwerken van daken, dakkapellen en gevels met zink-, lood- en koper.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met mij op! Ik adviseer u graag.

Contact

Lucien Zinkwerk
Abtsregt 23
2622 KN Delft

06 - 17 66 26 91
lucienschutte@gmail.com

KvK 65174666
BTW-id: NL001174616B74